Olimpia 2021 – Friss hírek

Az olimpiai falu ágyai alkalmasak a szexre

Akio KON / POOL / AFP
Akio KON / POOL / AFP

Bár elterjedt a hír, hogy a japán szervezők nem véletlenül csináltatták kartonpapírból az ágyakat az olimpiai faluban, egy ír tornász tesztelte a fekhelyet, és úgy véli, kibírhat két embert is. Azaz igaza lett a gyártó Airweave cégnek, amely megígérte, hogy az ágyak 200 kilogrammos súlyt is kibírnak.

Kapcsolódó
Alkohol és óvszermegvonás vár az olimpikonokra
Nem árusítanak alkoholt és a sportolók a szokásos óvszeradaghoz sem jutnak hozzá.

Miután kétségek merültek fel a kartonkonstrukciók stabilitásával kapcsolatban, Rhys McClenaghan ír tornász vasárnap felvette kamerával, ahogy ugrál az ágyon. A New York Post ugyanis azt írta, az ágyakat szándékosan törékennyé tették a társadalmi távolságtartás elősegítése érdekében.

„Az ágyak kartonból készültek, ez igaz. De állítólag el kell törniük, ha hirtelen mozog rajta az ember. Nos, ez nem igaz” – mondta McClenaghan, akinek erős ugrálását is jól bírta a bútordarab.

Az olimpia hivatalos Twitter-oldala meg is köszönte McClenaghannek, hogy tisztázta a pletykát.

A fenntartható ágyak stabilak!

– írta az oldal.

A felesleges fizikai érintkezés elkerülésére vonatkozó figyelmeztetések ellenére a szervezők várhatóan 160 ezer óvszert osztanak ki –a hazafelé tartó sportolók között.

A cél, hogy a sportolóknak magukkal vigyék azokat saját hazájukba, ezzel segítsék az AIDS-szel kapcsolatos figyelemfelkeltő kampányt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik