Olimpia 2021 – Friss hírek

Hosszú Katinkát többen szeretik, mint nem

MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás
Miközben tokiói szereplése, és a 200 pillangóról való visszalépése után sokan negatívan ítélik meg, kirívó esetekben még mocskolják is a háromszoros olimpiai bajnokot, a közösségi oldal értékmérője erősen pozitív irányba mutat.

Hosszú Katinka a 200 méteres vegyesúszásban elért 7. helyezése, a nyilvánvaló csalódása után posztolt közösségi oldalán.

Én csak annyit írnék, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást, és ez most hozzátartozik a pályafutásomhoz, amit ugyanolyan méltósággal veszem, mint az elért csillogóbb sikereimet. Köszönet mindenkinek! Köszönöm Magyarország és mindenki más, aki ott van és volt mellettem!

– írta.
A poszt elképesztő mennyiségű reakciót váltott ki. Tizennyolc órával megszületése után újra ránéztünk és azt láttuk, hogy még mindig folyamatosan érkeznek rá az interakciók (momentán 98 ezernél jár!), a hozzászólások (8,6 ezer!), és már több, mint 2100 ember osztotta meg.

Kapcsolódó
Hosszú Katinkától elvette az élet a drogját: a versenyzést
Megpróbáljuk elmagyarázni, miért nem azt a versenyzőt látjuk, aki rutinszerűen veri el méterekkel a világot.

Érdemes megnézni a 98 ezer interakció összetételét, amely már olyan jelentős minta, hogy simán felfogható egyfajta „szeretem, nem szeretem Hosszú Katinkát” közvéleménykutatásnak is, azzal a kétségtelen torzítással, hogy az úszónő saját oldaláról van szó (bár ezen kapja, kapta az ívet az utóbbi időben). Ugyanakkor a jelen állás szerinti

  • 66 ezer like,
  • 17 ezer imádom,
  • 13 ezer ölelés,

szemben

  • a 71 vicces,
  • a 64 szomorú,
  • a 36 hűha,
  • és a 25 dühítő

fejjel, számunkra azt mutatja, még mindig jelentősen többségben vannak azok, akik szeretik, elismerik erőfeszítéseit, mint akikből ellenszenvet, negatív kommentet vált ki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik