Olimpia 2021 – Friss hírek

A meccs helyett egy csótányra fókuszált a tokiói olimpia egyik operatőre

Twitter / s6ntispam
Twitter / s6ntispam
Világszerte megdöbbentek a szurkolók, amikor az Argentína – Spanyolország női gyeplabdameccs utolsó negyedében, az egyik operatőr, a játékról teljesen megfeledkezve, a stadion egyik korlátján mászkáló csótányra fókuszált.

Unhatta a női gyeplabdások B csoportjának mérkőzését július 26-án, hétfőn a tokiói olimpia egyik operatőre. Az Argentína – Spanyolország meccs utolsó negyedének közvetítése közben ugyanis, hosszú másodpercekig azt figyelhették a tévénézők, ahogy egy csótány rohan végig a stadion korlátján – írja az Insider.

A bizarr incidens az utolsó negyedben történt, amikor már csak alig több mint öt perc volt hátra a mérkőzésből és 1-0-ra vezettek az argentinok.

Több szurkoló ezután már nem a meccs befejezésére koncentrált, hanem arra, hogy megoszthassák a közösségi médiában az ominózus pillanatokat. Ők két gólról is lemaradtak, a találkozót ugyanis 3-0-ra nyerték az argentinok.

A gyeplabdázó nők azóta már a negyeddöntőket is lejátszották, a legjobb négy között Argentína Indiával, míg Hollandia a spanyolokat búcsúztató Nagy-Britanniával játszik majd a döntőbe jutásért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik