Olimpia 2021 – Friss hírek

Index: Hosszú Katinka utánament a rablónak, aki elszaladt párja Rolexével

Maddie Meyer/Getty Images
Maddie Meyer/Getty Images

Részleteket tudott meg az Index Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté barcelonai kirablásáról.

A lap információi szerint a pár a júniusi Mare Nostrum úszóversenyt követő éjszakán, hajnal kettő körül kiment sétálni a városba.

Állítólag nem sokkal ezután termett ott körülöttük öt-hat támadójuk, akik a Gelencsér Máté kezén virító értékes Rolex karórát akarták megszerezni.

Az egykori úszó nem adta könnyen magát, ellenállt, verekedés lett belőle. A túlerő így is legyőzte, földre vitték, az órát pedig lecsatolták róla, egyikük pedig elszaladt vele.

A történetnek itt még nincs vége, Hosszú Katinka ugyanis utánafutott a rablónak, és vissza is szerezte a Rolexet úgy, hogy az elkövető önként visszaadta azt neki. 

Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk ezt követően visszasietett a párjához, innen pedig a szállodába vezetett az útjuk.

A hotelben rendőrt akartak hívatni a személyzettel, de erre nem nagyon voltak hajlandók. Az Index szerint ebből Hosszúék arra következtettek, hogy a londinerek adták le a drótot telefonon a rablóknak.

Kapcsolódó
Hosszú Katinkától elvette az élet a drogját: a versenyzést
Megpróbáljuk elmagyarázni, miért nem azt a versenyzőt látjuk, aki rutinszerűen veri el méterekkel a világot.

Hosszú egyébként az olimpián a vártnál gyengébben szerepelt; címvédőként ötödik lett 400 méter vegyesen, 200-on ugyanebben az úszásnemben hetedik helyen ért célba, míg 200 nem jutott fináléba. Elmondása szerint továbbra is szeret úszni, edzni és versenyezni, ezért még folytatja az úszást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik