A következő élő közvetítés része Lőrincz Tamás olimpiai bajnok, arany-, ezüst- és bronzérem a kajakosoknál, Berecz Zsombor 2. vitorlázásban – ez volt az olimpia 11. napja

Lőrincz Viktor győzött, Sastin Marianna viszont kikapott

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Lőrincz Viktor megnyerte első mérkőzését a kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában, így negyeddöntőbe jutott a tokiói olimpia keddi napján. A 62 kilós Sastin Marianna eközben kikapott a 16 között.

Lőrincz az Ázsia-bajnokságon háromszor ezüstérmes Atabek Aziszbekovval csapott össze. Az első menetben Lőrinczet intették (0-1), de kirgiz riválisa nem tudott akciót csinálni, ráadásul eredménytelenül kért videózást, így 1-1 állt az eredményjelzőn a szünetben. A folytatásban a visszaintés után (2-1) Lőrincz, két pörgetéssel (6-1) eldöntötte az összecsapást.

Illyés Tibor / MTI

Az olimpia egyetlen magyar női birkózója, Sastin viszont kikapott a romániai Incze Krisztától. A 38 éves világbajnok a szünetben még vezetett 1-0-ra, aztán ellenfele egy-egy kitolással és mögékerüléssel 3-1-re fordított. Sastin akkor folytathatja a küzdelmet a vigaszágon, ha Incze a fináléig menetel.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik