A következő élő közvetítés része Olimpiai bajnok a női kajaknégyes, bronzérmes a női pólócsapat, Marosi és Muszukajev is pontszerző – élő hírfolyam az olimpiáról

„Valamiért a sors nem akarta, hogy én olimpiai bajnok legyek”

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

Kasza Róbert 26. helyen zárt a férfi öttusázók között a tokiói olimpián.

Kapcsolódó
Marosi Ádám hatodik helyen végzett öttusában
Az olimpiai bajnok a brit Joseph Choong lett.

A 2012-ben 12. helyen záró magyar versenyző merész álmokkal érkezett Japánba, de az MTI-nek elmondta, már a felkészülésben is kicsit „szétdarálta magát”. Az M4 Sport kamerája előtt aztán több nehézségről is beszámolt, többek között egy makacs lovat is kapott – ez pénteken látszott, mennyit számíthat, hiszen a női mezőnyben Annika Schleu versenyét gyakorlatilag tönkretette a lova – és a pisztolyával is gondok adódtak.

Nagyon fájdalmas ez a 2-3 nap nekem, mert mindent beleadtam egész szezonban, de valamiért a sors nem akarta, hogy én olimpiai bajnok legyek. Isten látja lelkem, én mindent megtettem. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki támogatott, szerettem volna ezt egy éremmel meghálálni, de ez nem jött össze. Azért nem dőlt össze a világ, van két gyönyörű szép gyermekem, egy gyönyörű feleségem, boldog ember vagyok

– értékelte Kasza a versenyét, de azt nem árulta el a 35 éves öttusázó, hogy befejezi-e a pályafutását, mert még meg akarja beszélni a stábjával az olimpiai tanulságokat a döntés előtt.

Az olimpiai bajnoki címet a 2019-ben Budapesten vb-ezüstérmes Joseph Choong szerezte meg, ezzel a női és a férfi öttusázóknál is brit nyakába került az aranyérem.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik