A következő élő közvetítés része Lőrincz Tamás olimpiai döntős, nem járt sikerrel a transznemű súlyemelő – ez volt az olimpia 10. napja

Simone Biles mégis tornázik, vállalja a gerenda döntőt

Mustafa Yalcin / Anadolu Agency via AFP
Mustafa Yalcin / Anadolu Agency via AFP

Az Egyesült Államok tornaszövetségének a Twitter-oldala tette közzé a hírt, miszerint a négyszeres olimpiai bajnok és 19-szeres világbajnok Simone Biles mégis tornázik, vállalja a tokiói olimpia gerendadöntőjét.


Mint korábban megírtuk, minden idők egyik legjobb tornásza leblokkolt a női tornászok csapatversenyének ugrás száma közben, és csak a szerencsének köszönhette, hogy egyáltalán talpra érkezett. Kirohant a teremből és feladta a versenyt, majd mindezek után több számtól visszalépett.

Kapcsolódó
Veszélyben lett volna Simone Biles, ha nem lép vissza
Minden idők egyik legjobb tornásza leblokkolt ugrás közben, és csak a szerencsének köszönheti, hogy egyáltalán talpra érkezett. Az úgynevezett twisties nem ismeretlen jelenség, ilyenkor az agy és a test a nagy nyomás hatására nem működik együtt. Nem véletlenül nevezik a tornászok rémálmának.

Az úgynevezett twisties nem ismeretlen jelenség, ilyenkor az agy és a test a nagy nyomás hatására nem működik együtt. Nem véletlenül nevezik a tornászok rémálmának.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik